Besök vår butik i Beta Stockholm (NK Passagen), Regeringsgatan 44.

Blog

WOW-Halloween

Concept: Anna Ceornea & Alina Johansson Dobroziy
Makeup: Anna Ceornea
Styling: Alina Johansson Dobroziy
For The WOW Сloset

Ny kollektion från Anne-Mariee Bridal

I början av sommaren inledde vi ett samarbete med Anne-Mariee Bridal – ett ukrainskt designermärke med Oksana Pravnyk som designer bakom det. Här kan du läsa mer om de första Anne-Mariee klänningar som vi har tagit in. Oksana Pravnyk är designern bakom vår grundares brudklänning. Även den kan hyras från oss.

Nyligen har vi fått in sex nya klänningar från hennes senaste kollektion. Vi älskar hennes romantiska stil och den otroligt höga kvalitén på tyger. Kom förbi och testa dem för att få se vilket hantverk dessa klänningar är! Samtliga klänningar går att hyra i den befintliga storleken eller få måttbeställda.

 

Zhiva – strl. EU 40, hyr den för 3 699 kr eller få den måttbeställd för 10 499 kr// Lina – strl. EU 36, hyr den för 3 899 kr eller få den måttbeställd för 10 999 kr// Druda – strl. EU 38, hyr den för 3 999 kr eller få den måttbeställd för 11 299 kr// Sanda – strl. EU 36, hyr den för 3 199 kr eller få den måttbeställd för 9 299 kr // Liana – strl. EU 42, hyr den för 3 199 kr eller få den måttbeställd för 9 299 kr// Yasmina – strl. EU 38, hyr den för 4 599 kr eller få den måttbeställd för 12 999 kr

 

Om The WOW Closet, passion och hållbarhet

(Innan du börjar läsa: Det här inlägget blev en något märklig blandning av mina personliga bröllopsbilder samt hur vi på The WOW Closet tänker kring hållbarhet och att hyra klänning. Men läser du till slutet av inlägget så lovar jag att allt hänger ihop).

– Oksana, medgrundare till The WOW Closet och personen som skriver innehåll här på bloggen

Så började det

När vi kom på idén till The WOW Closet och började jobba med den var vår största drivkraft den estetiska biten av verksamheten.  Både jag och min medgrundare Anna har båda alltid älskat och inspirerats av fantastiska couture-klänningar, sköna och lyxiga tyger och vågade unika design. Är klänningarna dessutom bekväma att bära brukar de få extra poäng av Anna. The WOW Closet var för båda en möjlighet att jobba med något som vi känner passion för. Anna gick i tankar att lansera sin egen designerkollektion av klänningar och jag hade precis gift mig och stylat mitt bröllop.

Att styla mitt bröllop var bland det roligaste jag har gjort. Att välja färgtema, brudklänning, att hjälpa välja klänningar till tärnor, klänningar till min och min blivande makes mamma och våra tre systrar. Det var så himla spännande att styla och planera bröllopet att jag till och med började skriva en blogg om mina egna erfarenheter. Jag insåg dock ganska snabbt att det allra roligaste var att skriva om just klänningarna. Jag hade valt min egen klänning redan nio månader före bröllopet och jag visste att det var den rätta. Ändå tillbringade jag timmar på Pinterest och kunde inte få nog av de vackra skapelserna från Hayley Paige och Mira Zwillinger. Bloggen lades visserligen ner efter bröllopet, men jag insåg att jag kunde jobba med just klänningar.

Hållbarhetstanken

Det här inlägget skulle dock inte handla om mitt bröllop, utan om något helt annat! Alla dessa fina klänningar skulle aldrig mer komma till användning om det inte var för The WOW Closet. Tänk bara på hur mycket resurser som går åt till att skapa en klänning! Är det inte väldigt tråkigt om den endast ska användas under några timmar en enda gång och sedan lämnas hängande i garderoben? Det är ganska löjligt när man tänker på det.

När vi började jobba med The WOW Closet ville vi se vad som finns där ute, vad folk säljer och hur plagg används. Vi kom snabbt fram till att väldigt många plagg säljs vidare efter en enda användning eller till och med helt nya, med alla taggar på. Det handlar om ett otroligt antal plagg, bland annat fina och dyra designerplagg av hög kvalité som förlorar upp till 90 procent av sitt ursprungliga värde när de hamnar på second hand-marknaden. Det fick mig personligen att reflektera väldigt mycket över hur kläder används i vårt samhälle och hur vi tänker kring våra klädinköp.

En smula statistik

Idag konsumerar vi i Norden mode i volymer som är långt över världssnittet – detta är dessutom en växande trend. Klädförbrukningen har ökat avsevärt under det senaste decenniet – bara i Sverige har det ökat med nästa 40 procent. I takt med ökningen av konsumtionen ökar även antalet plagg som slängs bort. Uppskattningsvis slängs 140 000 ton av textilier i Sverige årligen. Om den siffran inte säger dig mycket, tänk då på att det är ungefär hälften av alla kläder som årligen säljs i Sverige. Vi slänger alltså hälften av det vi köper.  Vidare hänger en del av våra plagg i garderoben utan att någonsin användas.

I Sverige är vi för det mesta medvetna om vilka problem vår klädkonsumtion skapar för planeten. Ändå köper vi massa nytt hela tiden och slänger hälften eftersom vår privatekonomi tillåter det. Med utvecklingen av webbshopping och blixtsnabba leveranssätt har volymerna av fast fashion shopping ökat avsevärt. Det är lätt att förstå – det är ju så enkelt att beställa hem nya plagg. De flesta webbsidor erbjuder dessutom gratis frakt och returer. Och är det rea blir det nästan oemotståndligt att kunna klicka hem en massa grejer man inte riktigt behöver.

Vad finns det för smartare sätt att konsumera mode?

 1. Tänk igenom dina inköp. Välj mindre plagg av bättre kvalité som håller längre och som du verkligen älskar. Investera i plagg som håller.
 2. Se över din garderob. Investera i plagg som passar ihop och går att matcha på många olika sätt. För mig hjälpte det att gå igenom mina kläder och inse att jag hade massor av plagg som inte ens passade ihop.
 3. Rensa i garderoben. Ge bort, sälj eller släng de saker du inte behöver. Fundera över det som är kvar. Vad är det som saknas? Gör en lista över de plagg du saknar och checka av med den listan varje gång du ska köpa något – behöver du verkligen det nya plagget?
 4. Inspireras av andra. Läs till exempel Säker stil och bläddra i uppföljaren 101 stiltips. Det tar tid att bygga upp en smart garderob. Den byggs inte på spontana inköp.
 5. Återanvänd! Enligt miljöförvaltningen använder man 97 procent mindre resurser när man använder något som redan finns istället för att köpa nytt.
 6. Fundera över vilka plagg du behöver äga och vilka plagg du endast behöver under en kväll. Hyr din klänning istället för att köpa en ny när du ska på fest. Vi finns här för  att skapa den bästa festgarderoben i Sverige. Kom in till vår butik och vi garanterar att du blir finast på festen. Och det utan att köpa kläder som du inte kommer att behöva i framtiden.

Det ska vara roligt att återanvända

Det sitter i våra hjärnor att vilja ha nytt. Hela konceptet av att önska något bygger ju på att man inte redan har det. Våra hjärnor uppfattar ofta nytt som något roligt. Det behöver dock inte vara tråkigt att använda det som redan finns. Och det är det som The WOW Closet är till för. Vi började jobba med detta för att vi älskar klänningar. Samtidigt gläds vi över att det vi gör är hållbart. Och smart. Och spännande.

När du har tröttnat på din klänning kan du lämna den för uthyrning till oss. Då tjänar du pengar på den istället för att den bara hänger i garderoben. Vi ger fantastiska plagg ett nytt liv och möjlighet att göra någon annan än den första ägaren glad. Igen, och igen, och igen, och igen. Våra klänningar får oftast vara med på de mest minnesvärda kvällar i våra kunders liv: bröllop, studentfester, möhippor, galor och premiärer. Helt fantastiskt, tycker vi!

Tillbaka till bröllopet

De fantastiska gråblå tylldrömsklänningarna som syddes upp för mina brudtärnor går att hyra hos oss. Samtliga kommer från en ukrainsk designer Anna Aseeva (som står bakom märket Reverie Dress). Klänningarna hittar du här.

Min makes mammas klänning går att hyra genom oss. Vi är helt övertygade om att den klänningen kommer att få många kvinnor att känna sig sååå vackra på deras viktiga event. Den klänningen hittar du här.

Min mamma valde att hyra klänning för mitt bröllop då hon visste att hon troligtvis inte skulle använda den senare. Och vilken klänning det var! En pastellrosa dröm signerad av den ukrainska designern Sayya – i en matchande ton till min egen brudklänning fast i ett helt annat tyg och modell.

För min lilla systers klänning hyrde vi en klänning – även denna med tyllkjol fast i crèmevitt – från det brittiska märket Needle & Thread (flera av deras klänningar går förresten att hyra av oss). För den klänningen var mitt bröllop bara en av alla roliga kvällar den fick uppleva.

Bröllopsplåtning med strandkäsla på Ekensdal

 

Klänningen: A-linjeformad brudklänning med tyllkjol och 3D-detaljer från Yulia Prokhorova, hyr den för 2 199 kr

Fotograf: Isabelle Hesselberg från 2Brides Photography

Organisering, styling och blommor: Fanny Staaf Events

Venue: Ekensdal i Nacka

Brudgummens kläder: Steens Herrmode

Makeup-artist: My Johansson

Hårstylist: J Hair

Skor: Bella Belle Shoes

Jewelry: Malin Ivarsson Jewelry

Uthyrning av porslin: Style by Sandy

Modeller: Sidney Rehn & Linus Rehn

 

 

 

En kväll av hållbart mode med Sustainable Fashionistas

Nu finns det härliga bilder från Sustanable Fashionistas AW på Tap Room. 21 september var The WOW Closet med på en AW där hållbart mode stod i fokus. Eventet anordnades av Amina och Clara från podden Sustainable Fashionistas i samarbete med Clarion Hotel Amaranten. The WOW Closet var med som utställare på mässan samt deltog i kvällens modevisning.

Vi tackar Amina och Clara, Clarion hotell Amaranten för ett trevligt event, samt alla våra modeller – Iman, Oksana, Yulia, Lidiya, Katarina och My. Ni var fantastiska! <3 Vi tackar även fotografen Caroline Frankesjö för de härliga bilder ni får spana in nedan.

Årets finaste plåtning och hållbarhetstanken

Det sitter i våra hjärnor att vilja ha nytt. Hela konceptet av att önska något bygger ju på att man inte redan har det. Våra hjärnor uppfattar ofta nytt som något roligt. Det behöver dock inte vara tråkigt att använda det som redan finns. Och det är det som The WOW Closet är till för. Vår mission är att förläga klänningens liv genom att ta hand om den och se till att den används. Det är därför vi finns. Samt att du som kund ska kunna se bra ut utan att det ska vara onödigt krångligt. Och det tycker vi är hur roligt som helst.

När du har tröttnat på din klänning kan du lämna den för uthyrning till oss. Då tjänar du pengar på den istället för att den bara hänger i garderoben. Vi ger fantastiska plagg ett nytt liv och möjlighet att göra någon annan än den första ägaren glad. Igen, och igen, och igen, och igen. Våra klänningar får oftast vara med på de mest minnesvärda kvällar i våra kunders liv och på de mest magiska plåtningar. Helt fantastiskt, tycker vi!

Vi började jobba med detta för att vi älskar klänningar. Samtidigt gläds vi över att det vi gör är hållbart. Och smart. Och spännande.

Scrolla ner så får du se några av våra favoritklänningar och följa med dem på den finaste plåtningen för i år!

Klänningar: Jenny Yoo, Zetterberg Couture, Ida Sjöstedt, Viktoria Chan, Anne-Mariee Bridal & Acne Studios

Fotograf: Yuriy & Alyona Photography

Makeup & hårstyling: Ira Kurashyna

Modeller: Kateryna Naumenko & Anastasiia Vasyk

The WOW Closet crowdfunding-kampanj genom Funded By Me

För tre veckor sedan spelade vi in en video för vår crowdfunding-kampanj. Ni kanske har undrat vad crowdfunding är eller varför vi ska göra detta eller vad pengarna ska användas till. Jag gillar idén att göra allt så transparent som möjligt och vill gärna berätta om vår kommande crowdfunding-kampanj.

 

Vad är crowdfunding för något?

Crowdfunding (eller gräsrotsfinasiering som det heter på svenska) är en form av investering som blivit allt vanligare de senaste åren. Crowdfunding innebär att en stor grupp individer hjälper till att finansiera en verksamhet med mindre summor, istället för att en eller ett fåtal investerare bidrar med en större summa. Det finns olika former av crowdfunding, allt från rena donationer till att företaget levererar en produkt i utbyte mot en fast finansieringssumma. Det vi ska göra kallas för equitybaserad crowdfunding. Det betyder att bolaget säljer en del aktier och får in kapital i utbyte.

Hur gör man crowdfunding?

I Sverige kan man göra det genom en plattform som heter FundedByMe. På deras webbsida kan man läsa mer om hur det fungerar rent praktiskt och vad det innebär. FundedByMe gjorde en framgångsrik crowdfunding-kampanj för att finansiera sig själva förra hösten och förbereder sig inför en börsintroduktion som de ska göra nu under hösten.

Varför har vi bestämt att göra detta?

Fram tills nu

Hittills har vi använt de pengar som vi själva har satt in i företaget. I början av sommaren fick vi även ett mikrolån från Almi (en organisation för hjälper med affärsutveckling och finansiering för att främja entreprenörskap i Sverige). Vidare har vi bootstrappat (alltså återinvesterat försäljningspengarna i att utveckla bolaget vidare).

Med dessa pengar har vi kunnat testa konceptet, lansera butiken i NK Pasagen och skapa en lånegarderob med över 400 klänningar. Tack vare våra fantastiska samarbetspartners Rental Stories, Theo & jag samt IconMirror har vi kunnat skapa en inspirerande miljö i butiken utan att investera i detta.

Vi får fler och fler kunder och augusti har varit en rekordmånad. Vi håller på att växa och det är en superkul resa att få driva och utveckla detta bolag.

Nästa steg

Samtidigt vet vi att vi kommer att behöva flytta till en annan lokal i mitten av januari, då NK Passagen ska byggas om. För tillfället har vi ett så kallat rivningskontrakt, vilket gjorde det möjligt för oss att finnas så otroligt centralt till en ganska låg kostnad. När vi flyttar i januari vill vi ha en större lokal, där vi kan förverkliga fler idéer om vad The WOW Closet kan bli. Till exempel vill vi ha en separat stylad yta som kan användas till möhippor och stylade fotograferingar, i en avskild miljö som inte stör huvudverksamheten. Under sommaren har vi testat att ha möhippor i butiken och vi har fått väldigt bra feedback på detta. Det är en tjänst vi ser stor efterfrågan på och vi är övertygade om att det kan bli en riktig succé. Det är dock viktigt att vi kan göra detta utan att störa den operativa verksamheten, vilket kräver en separat yta. Allt detta gör att vi behöver kapital för att skaffa en lokal, inreda den och ha lite säkerhetsmarginal ifall försäljningen inte skulle utvecklas så snabbt som vi räknat med.

Vidare vill vi satsa på vår stylingbar och anställa stylister till både uthyrningsdelen och stylingdelen. Vi kommer även att använda pengarna för marknadsföring och PR så att vi kan nå ut till så många som möjligt.

Att vi behöver kapital är bara en del av varför vi gör detta. FundedByMe har över 250 000 investerare registrerade på plattformen från nästan 200 länder. Genom denna crowdfunding-kampanj hoppas vi uppnå en sidoeffekt i form att marknadsföring och exponering. Kanske till och med komma i kontakt med entreprenörer som skulle vara intresserade av att lansera The WOW Closet utomlands. Dessutom blir varje person som investerar så pass tidigt i företaget en ambassadör för varumärket och det lönar sig att ha så många som möjligt.

Varför ska man investera i The WOW Closet?

När man investerar i The WOW Closet bidrar man till en skapa en drömgarderob av designerklänningar, där alla kvinnor kan hitta något som är perfekt för deras storlek, kroppsform, färgpreferenser och personliga smak samt festtillfället. Hos oss får man dessutom personlig rådgivning kring styling och hjälp med sminkning och hårstyling. Vidare bidrar man till att inspirera till en med hållbar modekonsumtion och på det sättet medverka till en smartare användning av planetens resurser.

Vi kommer även att ha flera nivåer av belöningar för de investerare som väljer att investera lite större summor.

Man får

 • 10 % rabatt på hyra av klänningar under 1 år när man investerar 10 000 kr
 • 15 % rabatt på hyra av klänningar under 1 år när man investerar 20 000 kr
 • 15 % rabatt på hyra av klänningar under 1 år samt en stylad fotografering inklusive smink, hår, klänning och 30 st. retuscherade bilder när man investerar 30 000 kr
 • 15 % rabatt på hyra av klänningar under 1 år samt en tjejkväll för upp till 6 personer där smink, hår, klänningar, en fotograf samt 60 st. retuscherade bilder ingår när man investerar över 60 000 kr.

När kommer kampanjen på FundedByMe och hur länge kommer den att vara öppen?

Kampanjen har lanserats på plattformen den 1 oktober och kommer att löpa över 45 dagar. Det går bra att investera när som helst under kampanjens gång.

Om du känner att du vill stödja The WOW Closet genom att investera i oss kan du göra det via plattformen. Du betalar ingenting förrän kampanjen blir framgångsrik (vilket betyder att vi når vårt minimimål på 600 000 SEK). När vi har nått det målet räknas kampanjen som framgångsrik och då kommer du får ett mejl om hur du överför pengarna och vad som händer härnäst. Din anmälan är inte bindande skulle vi inte nå minimimåttet.

Får man tillbaka de investerade pengarna? Riskerar jag att förlora min investering?

Vi räknar med att The WOW Closet kommer att växa och bli lönsamt. Du får tillbaka de investerade pengarna i form av dividends (när företaget går med vinst och styrelsen tar ett beslut att dela ut vinsten i bolaget), alternativt om du säljer aktierna. Detta kan ske genom ett potentiellt företagsförvärv från en större aktör eller en börsnotering i samband med internationell expansion.

Det finns givetvis risker med att inte få det investerade beloppet tillbaka om det skulle gå dåligt för företaget. Sådana risker finns alltid när man investerar i aktier, och speciellt när man investerar i “early stage”-bolag. Jag är dock helt övertygad om att The WOW Closet kommer att bli ett framgångsrikt bolag tack vare vår drivkraft, engagemang, erfarenheter inom respektive expertområden samt vår vilja att göra det till en succé. Och sist men inte minst, tack vare våra kunders engagemang, viljan av använda vår tjänst och behovet av en smartare lösning på marknaden.

Vare sig du väljer att bli en del av oss eller inte, vill vi uppmana dig att dela informationen inom din nätverk och berätta om oss för så många som möjligt! Tillsammans gör vi detta till ett riktigt succébolag!

Följ kampanjen på Funded By Me så att du vet när den går live på webbsidan. Alternativt håll utkick på vår Facebook och Instagram.

Här kan du läsa mer om equitybaserad crowdfunding.

Oksana – medgrundare och VD på The WOW Closet

 

 

Stort tack till Anastasiya Klyonova, Mariia Smushkova, Kajsa Bosta Lorenz, Linnéa Holmberg, Phimwadee Karlsson och Jessica Lacina för den hjälp vi fick av er för att ta fram denna fantastiska video producerad av Fokus Norr.

Angelina Jolins exklusiva intervju för The WOW Closet

Angelina Jolin är en svensk superstylist som numera bor och jobbar i New York. För första gången träffades vi med Angelina när hon skulle styla Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam för Mammagalan i maj. Då fastnade Angelina för en ceriserosa klänning från Jovani som hon tänkte skulle passa Sofia perfekt. Vi blev involverade i stylingprocessen och det blev en början på en givande arbetsrelation.

Förra veckan stylade vi Angelina för Mateus 25-års jubileumfest på Kungliga Operan. Då passade vi på att ställa lite frågor till henne om hennes jobb som stylist både här i Stockholm och i New York.

1. Berätta lite om din väg till att bli en stylist? 

Jag gick från en kort karriär som modell i Paris till en chefsutbildning, till att börja med styling för VeckoRevyn. Sedan blev det regelbundna jobb för Café magazine, mest kändisomslag och lingerie stories på den tiden, detta ledde till kontrakt med ELLE gruppen i många år. Nu arbetar jag som celebrity stylist samt med 13 skandinaviska tidningar som Elle Norge, Plaza magazine, M magazine och många andra. Samtidigt har jag The Globe-Trotting PR  – en PR och kommunikationbyrå, där vi arbetar mot alla fransktalande länder i Europa samt USA och Mellanöstern.

2. Vem ville du bli när du var liten?

En austronaut!

3. Du bor mellan New York och Stockholm. Varför blev det så?

Jag flyttade dit med min mamma på 80-talet och blev kvar. Jag har nu en unik position och möjlighet att använda mitt breda internationella nätverk samt att jag förstår både svensken och amerikanen.

4. Vad tycker du är den största skillnaden mellan att vara stylist i Stockholm och New York?

Det är mycket mer hierariskt i USA, alla vet sin plats i teamet. På gott och ont är arbetet i ett svenskt team ibland mer kreativ och rolig.

5. Vem är din favoritperson att styla?

Victoria Silvstedt, för hon är ett sådant proffs och så snäll och rolig, samt Kelly Rutherford, för hon är så gullig.

6. Dina favoritmärken och designers?

Det som är så kul på WOW Closet för hos er hittar man ett bra urval av både etablerade och nya emerging designers, men annars är ETRO en favorit och Dries van Noten för att tygerna är så unika och säsongslösa, galaklänningar från Elie Saab och Zuhair Murad samt Fadi el Khoury, samt Joseph Ribkoff  för cocktailklänningar.

7. Vem drömmer du om att få styla och till vilket event?

Angelina Jolie för att få tillfället att övertala henne att byta namn! haha.

8. Det roligaste event som du själv har varit på?

Vanity Fair Oscars Party då bar jag Carmen Marc Valvo och när Barneys NY öppnade med liveband, Barry White och hans 60 mannaorkester klädda i ljusblå siden smokings, då bar jag Bill Blass.

9. Vad är det som du tycker är viktigt när man stylar någon?

Om det är en känd person så är min roll att vara lyhörd, förstå och respektera denna persons önskemål, och då ibland att kunna kombinera detta med produktionens önskemål. Är det en modell så är det lite annorlunda men generellt försöker jag respektera alla, även om tex skorna är för små eller klänning för liten….. med känslighet, erfarenhet och tålamod så klarar man sig igenom det mesta.

10. Vad är det svåraste med ditt jobb?

Det är ofta ett väldigt intimt arbete. På gott och ont så blir man tillfälligt väldigt nära och privata med varandra.

11. Vad är det som du tycker är bra eller intressant med The WOW Closet? Varför har du valt att jobba med oss?

Här finns alltid en lösning, jag hittar unika designerplagg  både privat men framförallt till arbetsprojekt! Och varje gång man kommer in hittar man nya fina klänningar.

Vill du läsa mer om Angelinas arbete kan du läsa hennes blogg.

Bilder: Jessica Lacina

Höstens färgtrender 2018 enligt Pantone

Varje år publicerar Pantone färginstitut de hetaste färgtrenderna för det kommande året. Dessa trender är ett resultat av färganalyser av de modekollektioner som visas under modeveckorna i världens modehuvudstäder. I år är det en färgsprakande höst som väntar och vi på The WOW Closet är redo för den. Här har vi tagit fram de färger som lyfts fram av Pantone samt våra klänningar i dessa färger (ifall du är lite sugen på att testa årets höstfärger på din nästa fest).

 1. Red pear – Day Birger et Mikkelsen. Långklänning med hög krage med resår och råa kanter. Hyr den för 849 kr.

2. Valiant Poppy – Kenzo X HM. Red Silk Skirt. Hyr den för 399 kr.

3. Nebulas Blue – Acne Studios. Blå långklänning i silke. Hyr den för 1 199 kr.

4. Ceylon Yellow – Anna Ceornea. Senapsgul A-linjeformad klänning. Hyr den för 499 kr.

5. Martini Olive – Dagmar. Lily-klänning i mörkgrå sammet och silke. Hyr de för 749 kr.

6. Russet Orange – VN. Långklänning i silke. Hyr den för 749 kr.

7. Ultra Violet – Acne Studios. Asymmetrisk draperad silkesklänning. Hyr den för 1 299 kr.

8. Crocus Petal – Yulia Prokhorova. Ljuslila A-linjeformad midi klänning med volangdetaljer. Hyr den för 1 199 kr.

9. Limelight – Zetterberg. Gul spetsklänning med delvis öppen rygg. Hyr den för 1 099 kr.

10. Quetzal Green – Theia Couture. Enaxlad turkos draperad klänning med tyllkjol. Hyr den för 3 748 kr.

Fall/Winter 2018 Classic Palette

 1. Sargasso Sea – Anna Ceornea. Marinblå långklänning med korta ärmar. Hyr den för 1 249 kr.

2. Tofu – Karen Millen. Enaxlad klänning med volanger. Hyr den för 625 kr.

 

3. Almond Buff – Sue Wong. Enaxlad långklänning med plisserad kjol och utsmyckat skärp. Hyr den för 649 kr.

3. Quiet Grey – Jenny Yoo. Skimrande långklänning med V-ringning framtill och baktill. Hyr den för 899 kr.

 

Plåtning med bröllopskoordinatorn Jacqueline Rova och Tanja Metelitsa

Vi har haft en fantastisk sommar och snart kommer hösten. I år känns det ändå helt ok att sommaren tar slut då vi har fått att njuta av riktigt sommarväder. Så innan mörkare och starkare färger börjar ta över vill vi gärna dela dessa sommarbilder som togs av fotografen Tanja Metelitsa.

Den rosa klänningen: Rosa klänning med plisserad kjol och high-low fåll från BCBG, hyr den för 1 399 kr

Den ceriserosa klänningen: Angelina Faccenda by Morilee, hyr den för 679 kr

Modell och styling: Jacqueline Rova

Smink och hår: Styling Bar at The WOW Closet

Fotograf: Tanja Metelitsa

Florist: Melody Flowers

Tårta: The Craving Solution

Alkoholfri bubbel: Richard Juhlin

Bröllopsinbjudan: Colours by Tanja