Hitta oss

Vår butik ligger i NK Passagen/Beta Stockholm, granne med NK, MOOD Gallerian och Bibliotekstan.

Ingång i NK Passagen/Beta Stockholm från Regeringsgatan 44 eller från NK Plan 1, mellan Mayla och Sand butikerna.

Välkommen in! Vi jobbar endast med drop-in så du behöver inte boka tid för att besöka oss.

 

Öppettider (tillfälligt förändrade öppettider från och med den 18 mars):

The WOW Closet förkortar tillfälligt butikens öppettider till följd av coronaviruset. De nya öppettiderna börjar gälla från och med den 17 mars och tills vidare.

Måndag till fredag: 11-18

Lördag: 11-16

Söndag: 12-16

Vi kommer att fortsätta att hålla öppet och vidta de åtgärder som krävs för att både vår personal och våra gäster ska känna sig trygga. Vi följer händelseutvecklingen noga och förhåller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens riktlinjer.

 

Hur påverkas The WOW Closet av coronakrisen?

Sedan lanseringen av företaget har The WOW Closet förespråkat smart konsumtion av mode. Vi har skapat en möjlighet att uttrycka sig genom fantastiska kläder utan att någonting behöver att nyproduceras. Till skillnad från fast fashion tjänar vi inga pengar på spontaninköp – vi tjänar pengar när vi uppfyller ett riktigt behov, alltså när du som kund ska gå på event och tillställningar och behöver en klänning.

Den 4 mars avbokades första stora event på grund av coronaviruset. Sedan den 12 mars har alla event avbokats. Ingen av våra kunder behöver några klänningar längre då det inte längre finns några event att gå på. Givetvis stödjer vi inställningen av event och de åtgärder som vi som samhälle måste införa just nu för att bekämpa viruset. Däremot betyder alla avbokningar att vi som företag har lidit enormt av denna händelseutveckling.

När coronaviruset är bekämpat och oron och rädslan har lagt sig vill vi så gärna finnas kvar. Vår resa har precis börjat och 2020 skulle ha blivit ett fantastiskt år för uthyrningen av kläder. Vi har nu haft över 900 kunder. I december hyrde 49 personer klänningar till Nobelfesten och i januari kunde man se 11 av våra klänningar på Sveriges största modefesten Ellegalan. Vi förberedde oss för tillväxten och såg fram emot alla skolbaler och sommarens bröllop. Nu blev det dock något helt annat istället.

Det är ni som har gjort det möjligt att lansera The WOW Closet och skapa den tillväxten som vi har skapat. Det är ni som har hyrt från oss, rekommenderat oss till era familjer och vänner, besökt oss, gillat och delat våra inlägg. Just nu behöver vi er mer än någonsin.

Det är en ny och främmande situation för oss alla. Vi vet att ingen av er behöver våra klänningar just nu. Men vi vet också att när krisen har passerat kommer alla inställda event att planeras in på nytt. Och då vill vi finnas kvar så att ni kan fortsätta hyra fantastiska klänningar från oss. Och tillsammans kan vi då fortsätta att driva den omställningen som modebranschen behöver.

Därför ber vi er att köpa våra presentkort redan nu – för att hjälpa oss att ta oss genom denna svåra tid och komma ut starkare på andra sidan. Ni kan välja vilket belopp ni vill köpa ett presentkort på (det finns mellan 100 kr och 10 000 kr) och ni kommer att kunna använda dessa presentkort på ALLA tjänster hos oss under nästa tre år. Dessutom kommer ni som har köpt våra presentkort just nu få 15% rabatt på alla våra tjänster som betalas med era presentkort. Vi tackar er på förhand och vill säga att vi gör allt för att vi som företag ska kunna hantera denna kris.

Tack så mycket för att ni stödjer oss!

Med vänliga hälsningar,

Oksana Poliakova – medgrundare och VD på The WOW Closet