Co-working för stylister

Hyr plats för makeup-artist eller stylist hos oss!

Vår vision med The WOW Closet är att kunna erbjuda våra kunder en helhetslook. Vi erbjuder därför makeup och hårstyling i samband med hyra av klänning, och har fixat en funktionell arbetsplats för en makeup-artist eller hårstylist. Den platsen används dock inte alltid vilket ger en perfekt möjlighet att dela den med oss!

Vi lanserar därför en ny tjänst för stylister. Hos oss kan man hyra stol eller plats per timme. Det blir perfekt för dig som jobbar på frilansbasis och endast ibland behöver kunna ta emot kunder på salong. Från och med nu kan du boka plats för just de timmar du behöver det. Andra tider står platsen ledig och tillgänglig för andra stylister. En co-working space för makeup-artister och stylister. Du betalar 60 kr/timme inkl. moms och minimibokningen är endast en timme. Enkelt och smidigt.

Det här är vårt erbjudande till dig:

  • Du betalar endast för de timmar du verkligen jobbar – inga höga omkostnader för dig.
  • Vår butik ligger inne i NK Passagen – en stenkast från lyxiga NK, MOOD och Biblioteksstan samt bara på tre minuters gångavstånd från tre tunnelbanestationer. Välkommen in i en inspirerande miljö full av det bästa inom modevärlden!
  • En yteffektiv arbetsplats med bord, stol och sminkbelysning.
  • En skön lounge att slå sig ner i ifall dina kunder behöver vänta.
  • Kaffe, te, vatten och frukt för dig och dina kunder.

Du betalar enkelt med kort på plats.

Boka plats för makeup-artist/hårstylist.